Getuigenissen


Katia V., 42 jaar

" Het zonder oordelen praten tijdens de sessies, gaf me de ruimte om naar binnen te kijken en dingen op eigen tempo te ontdekken zonder in een bepaalde richting geduwd te worden. Dankzij de oefeningen word ik nu op moeilijke of drukke momenten "wakker" en zie welke (foute) kant het opgaat. Daardoor kan ik het tij keren in plaats van meegesleurd te worden in gedachten en handelingen.

Ik merk ook kleine rustpunten door de dag op: soort van "tussenmomenten" : je sluit de ene taak af, ademt even diep in en uit en gaat dan naar het volgende. Ik stond er nooit bij stil, maar nu zie, beleef en waardeer ik deze tussenmomenten echt. Ik wist al dat het geluk in kleine dingen zat, maar dankzij jou zie ik dat nu zoveel meer. Heel erg bedankt voor het afgelopen jaar. Mijn rugzakje is aangevuld met zoveel goed zaken.

(getuigenis na afsluiten van de therapeutische begeleiding - oktober 2023)

Eline G., 19 jaar

"Ik wil u heeel erg bedanken voor wat u al allemaal betekend hebt voor mij! Ik merk dat ik veel voldoening haal uit onze gesprekken en de therapievorm die u geeft. Ik heb net een aanmelding gedaan voor verderzetting van de sessies. Vele groeten!"

(getuigenis na sessie 5 Vervolgtherapie - dec. 2022)

"We hebben het in de sessies ooit gehad over de kracht van het opmerken van kleine gelukjes! Ik wou even melden dat mij dat heel wat positiviteit heeft gebracht! Ik doe het nu samen met mijn beste vriendinnen."

(per sms na Vervolgtherapie - juni 2023)

Annabelle P., 34 jaar

" Tania heeft me, op mijn tempo, de juiste zaken aangereikt om tot 'aha' momenten en tot rust te komen bij mezelf, mezelf terug te vinden en graag te zien. Alsof ik aan het leren ben om zelf de zon te laten opkomen en ondergaan. Deze therapie is voor mij zacht, respectvol, vergevend, confronterend, deur openend, rust brengend, verhelderend en essentieel. Het is me ontzettend veel waard en Tania is hierin een sublieme gids."

(getuigenis tijdens lopende Vervolgtherapie - april 2023)

Els R., 39 jaar

"Beste Tania , nooit had ik verwacht dat ik op zo een korte periode zo zou groeien en het klopt dus wat je bij de start zei: "hoe frequenter je oefent en hoe je ermee aan de slag gaat, zal het verschil maken". Als ik nu naar mezelf kijk, ziende vanwaar ik kom, heb ik inderdaad nu al een hele weg afgelegd: terwijl ik me vroeger eerder onzeker en bang voelde, voel ik me nu veel sterker. Bij grote keuzes zou ik vroeger mij er het hoofd over gebroken hebben… maar nu neem ik een stap terug, bekijk het rationeel en kom ook op voor mijn mening. Ik kan nu ook mijn belangen op belangrijke momenten verwoorden… zonder zomaar de mening van de andere te volgen. Ik wou dit vandaag even met je delen en je bedanken voor de schitterde begeleiding."

(getuigenis na invullen meting 2 Mentaal Welbevinden aan het einde van Module 1 - maart 2024)

Tim V.B., 36 jaar

"Jouw begeleiding bracht terug rust in mijn leven en in dat van mijn gezin. Ik voelde dat je me begreep en dat was zeer lang geleden dat ik dat nog voelde. Iedere keer dat ik van bij de therapie kwam, zag ik mijn wereld terug iets mooier en aangenamer. Ik heb veel van je geleerd.

Dankjewel! "

(getuigenis na sessie 5 Module 1 - sept. 2022)

Jurgen H., 40 jaar

"In een periode van grote innerlijke chaos en mentale uitputting en niet meer weten hoe er zelf uit te komen, ben ik in begeleiding gegaan. Het belangrijkste wat Tania meteen zag was de drukte waarin in leefde, het volledige ontbreken van rust. 

Ik leerde technieken om mijn intense energie te managen en nu is de rust in mijn leven teruggekeerd. Dat vormt de basis om wat verloren was gegaan terug op te bouwen. Ook delen van mezelf komen terug: sommige anders dan voordien, andere zoals ze vroeger waren. 

Zowel mijn fysieke als mentale gezondheid hebben grote vooruitgang geboekt. Ik ben stilaan in staat om zelf mijn eigen weg voor de toekomst te bouwen en zelfs opnieuw momenten van gelukkig zijn te creëren."

(getuigenis na sessie 1 Vervolgtherapie - sept. 2022)

Kim M., 41 jaar

"De mindfulness-oefeningen in combinatie met jouw onderbouwde begeleiding, hebben ervoor gezorgd dat ik mezelf heb teruggevonden. Toen ik startte, voelde ik me leeg en gelaten maar reeds in sessie 3 kwam er terug een gevoel van rust, balans en geluk: alsof je door de oefeningen een opening maakt om al die fijne gevoelens weer toe te kunnen laten en thuis te komen bij jezelf. Ik kan jou niet genoeg bedanken dat je mij doorheen dit leerrijk traject hebt geleid."

(getuigenis na sessie 5 Module 1 - aug. 2022)

Ellen S., 28 jaar

"Ik voelde mij al enige tijd niet zo goed in mijn vel, ik bleef maar piekeren over alles en sloot mij af van mijn vriendenkring. Ik voelde mij ongemakkelijk en mijn sociale leven leed er onder. Bij jou voelde ik mij meteen op mijn gemak, wat het voor mij makkelijker maakte om alles te bespreken. Dankzij onze gesprekken en jouw begeleiding, ben ik mentaal veel rustiger geworden. Ik heb bij jou geleerd dat het belangrijk is dat ik mezelf aanvaard en om mezelf weer graag te zien waardoor ik nu weer kan genieten van het afspreken met vrienden. De mindfulness-oefeningen die je mij geleerd hebt, hebben hier enorm bij geholpen. Dankjewel!"

(getuigenis na afronding sessie 5, Module 1 - zomer 2022)

Ellen E., 36 jaar

"Heb veel nagedacht over jouw opmerking dat de weg belangrijker is dan de bestemming en ik moet zeggen dat je gelijk hebt (alweer haha). Anyway... Ik hou je op de hoogte en als je ooit eens voet op Noord Amerikaanse aarde wil zetten, let me know.
Keep up the good work!
"

(spontane feedbackmail na afronding begeleiding - 2021)

Annick V.B., 59 jaar

"Dankjewel voor het fijne en verhelderende gesprek gisteren. Ik voelde me voor het eerst in lange tijd begrepen. Er vielen een paar dingen op hun plaats. Dit brengt rust en maakt me hoopvol en blij. Ik heb me dan ook onmiddellijk aangemeld voor de startsessies."

(spontane mail na oriëntatiesessie - 2020)

Katie S., 40 jaar

"Ik wou je met dit mailtje even bedanken voor alles wat je me geleerd hebt en wat je na 2 jaar nog steeds onrechtstreeks voor mij betekent! Ik zit momenteel in een erg stressvolle situatie op het werk omdat we enorm veel uren moeten doen. Dat maakt dat sommige collega's het meerdere keren per week "niet meer zien zitten". Maar ik.... Ik ben de situatie meester. Het is druk, ja, en we hebben stress, ja, maar dankzij jouw begeleiding, tips en aangeleerde oefeningen heb ik alles onder controle. Op dit moment voel ik echt enorm wat de begeleiding voor mij betekend heeft en daar ben ik je zooo dankbaar voor. Ik heb de afgelopen 2 weken al zoveel aan jou gedacht omdat ik het positieve bevorder en elke keer voél ik gewoon dat ik dit vroeger nooit gedaan zou hebben en het eerder "negatief" zou draaien. Dus echt Tania, wat je doet is zoveel waard!  "

(spontane dankmail enige tijd na afronding begeleiding - 2021)

Terrie D., 30 jaar

"Lieve Tania, je hebt geen idee hoeveel je in mijn leven, het afgelopen jaar, al hebt teweeggebracht. In de positieve zin. Ik ben tussendoor bij zoveel andere mensen langs geweest voor specifieke thema's, allemaal van korte duur, maar jij ben gedurende heel die periode als een vaste waarde en rots in de branding voor mij geweest. Elke keer sluit ik de sessie af met hernieuwde kracht en vol goesting om mijn leven vorm te geven naar mijn zin. Je bent zo'n mooie spiegel voor mij. Je nuchtere kijk leert mij relativeren, met liefde naar mezelf kijken, je weet zware thema's luchtig op en aan te nemen en je weet je eigen zelfrespect door te geven aan mij, via onze gesprekken, maar ook gewoon door je uitstraling. Dank je voor de vele mooie inzichten! " 

(spontane dankmail tijdens lopende begeleiding - 2020) 

Ann M., 60 jaar

"De jarenlange sessies werpen vruchten af tijdens deze periode. Ik moet binnenkort terug beginnen werken en ben daar veel mee bezig: angst om ziek te worden enz... Ik denk dat veel mensen daar nu mee bezig zijn. Het bewust zijn van mijn twijfels en angst, mijn emoties tijdig herkennen zorgt ervoor dat ik ze kan loslaten als dat nodig is. 

(spontane getuigenis per sms tijdens Corona-crisis - 2020)

Dr. K.H.

"Hallo Tania, Tkx voor de feedback. Aangenaam samenwerken. Ptn vinden het interessant en voelen zich geholpen en begrepen. "

(feedbackmail doorverwijzende arts - 2021)